Verwerking van uw bestelling

 1. Uw bestelling wordt door ons in behandeling genomen zodra de betaling is afgerond.
 2. Na het ontvangen van de betaling ontvangt u een bevestigingsmail voor uw bestelling. Indien u deze niet ontvangt, raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen.
 3. Bij bestellingen boven de €200,00 verzoeken wij u om contact op te nemen met ons i.v.m de leverbaarheid. Bestellingen boven de €200,00 dienen per telefoon te worden doorgegeven.
 4. Restaurant Lung Fung behoudt zich het recht om ten alle tijde de bestelling te annuleren en het bedrag te retourneren. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden via de opgegeven e-mailadres en telefoonnummer.

Bezorgen

 1. Wij bezorgen enkel in Den Haag in de volgende wijken (…) met een minimum bestelbedrag van €15,00 in Den Haag en in Rijswijk in de volgende wijken (…) met een minimum bestelbedrag van €15,00 in Rijswijk en in Zoetermeer in de volgende wijken (…) met een minimum bestelbedrag in Zoetermeer van €35,00
 2. Wij hanteren een bezorgingstijd tot maximaal 90 minuten na de bevestigingsmail / afrondingsmail bij bestellingen onder de €200,00.
 3. Bestellingen boven de €200,00 worden op afspraak geleverd.
 4. Restaurant Lung Fung behoudt zich het recht om ten alle tijde de bestelling te annuleren en het bedrag te retourneren.

Bestelling annuleren

 1. Annuleren is niet meer mogelijk wanneer een bestelling is voltooid en/of de bestelling wordt bereid en dient telefonisch gecommuniceerd te worden.  
 2. Annuleren om producten toe te voegen is alleen mogelijk indien er nog niet betaald is. Indien er reeds is betaald, dient een nieuwe bestelling gedaan te worden via de website.
 3. Restaurant Lung Fung behoudt zich het recht om ten alle tijde de bestelling te annuleren en het bedrag te retourneren.